Slijterij Vianen

Contactgegevens Slijterij Vianen

Vijfheerenlanden 544
4131 GT Vianen

Tel: (0347) 37 27 61  

E-mail:
vianen@slijterijvanschaik.nl

Openingstijden

Maandag  
13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag    
09.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag
09.00 uur - 20.00 uur  
Zaterdag
09.00 uur - 17.00 uur


Informatie slijterij van Schaik Vianen

In April 2015 is deze oude Mitra vestiging op Winkelcentrum "De Hagen" omgetoverd zijn tot onze nieuwe vestiging. Goed nieuws voor Vianen e.o., want gemiddeld genomen zijn wij zo'n 10% voordeliger dan de voormalige Mitra en Gall & Gall door onze scherpe inkoop. De vertrouwde gezichten en kennis van Jan en Bep blijven in de vestiging. U toch ook?

Volgs ons op social media!

Waarom slijterij van Schaik Vianen

* Deskundig advies
* Breed assortiment
* Aantrekkelijk geprijsd
* Mooie geschenken
* Diverse Verhuurartikelen
* Uitgebreid proefmeubel
* Veel lokale specialiteiten

Wij hebben een zeer ruim assortiment wijnen van o.a. de Wijnkring en andere leveranciers op voorraad.

Het adres voor de lekkernijen van leveranciers met oog voor smaak. Natuurlijk vindt u bij ons ook het lokale bier van Utrecht en omstreken. Mist u iets in ons assortiment....vraag het ons!

Over Vianen

De stad Vianen ligt aan de Lek in de Vijfheerenlanden en is uitgegroeid tot een belangrijke forensenplaats, met twee belangrijke Rijkswegen, de A2 en A27, die het gebied doorkruisen.

De gemeente Vianen is de enige Utrechtse gemeente ten zuiden van de rivier de Lek. De gemeente grenst in het noorden aan de Utrechtse gemeentes (met de klok mee) Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Houten, en wordt van deze vier gemeentes gescheiden door de Lek. In het zuiden grenst Vianen aan de gemeenten (van oost naar west) Culemborg, Leerdam en Zederik.