Slijterij Vianen

Contactgegevens Slijterij Vianen

Gesloten voor info:

Slijterij Wijnhandel
W. van Schaik Nieuwegein
Winkelcentrum Hoogzandveld
Hoogzandveld 14
3434 EE Nieuwegein

Tel: 030 606 3555

Openingstijden

Alle dagen gesloten
U kunt wel in onze andere winkels terecht. De dichtbijzijnde is Nieuwegein!


Informatie slijterij van Schaik Vianen

In April 2015 is deze oude Mitra vestiging op Winkelcentrum "De Hagen" omgetoverd tot een van Schaik winkel. Na zeven jaar zijn er voor het pand andere plannen gekomen. Omdat de winkel in Nieuwegein ook door veel bewoners uit Vianen en omgeving bezocht wordt, is Bep naar dat filliaal verhuisd. U bent dus van harte welkom in ons filliaal in Nieuwegein, Winkelcentrum Hoogzandveld.

Volgs ons op social media!

Waarom slijterij van Schaik

* Deskundig advies
* Breed assortiment
* Aantrekkelijk geprijsd
* Mooie geschenken
* Diverse Verhuurartikelen
* Uitgebreid proefmeubel
* Veel lokale specialiteiten

Wij hebben een zeer ruim assortiment wijnen van o.a. de Wijnkring en andere leveranciers op voorraad.

Het adres voor de lekkernijen van leveranciers met oog voor smaak. Natuurlijk vindt u bij ons ook het lokale bier van Utrecht en omstreken. Mist u iets in ons assortiment....vraag het ons!

Over Vianen

De stad Vianen ligt aan de Lek in de Vijfheerenlanden en is uitgegroeid tot een belangrijke forensenplaats, met twee belangrijke Rijkswegen, de A2 en A27, die het gebied doorkruisen.

De gemeente Vianen is de enige Utrechtse gemeente ten zuiden van de rivier de Lek. De gemeente grenst in het noorden aan de Utrechtse gemeentes (met de klok mee) Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Houten, en wordt van deze vier gemeentes gescheiden door de Lek. In het zuiden grenst Vianen aan de gemeenten (van oost naar west) Culemborg, Leerdam en Zederik.