Door het wegvallen van één van de deelnemers, is het dit jaar ook voor ons mogelijk om ons te presenteren. Een beetje kort dag, maar we gaan ons best doen om wat heerlijke dingen neer te zetten voor Van Schaik prijsjes. Én de we(e)k(en) na het festival te koop in één van onze winkels.

Op 25 augustus 2018 zal het gesmolten goud weer rijkelijk vloeien op het feestje van de smaak! Geniet van verrassend lekkere dranken, waanzinnig eten en toffe muziek op het enige echte whiskyfestival met WTF-beleving!

Over het event
Voor de 3e keer vieren we dan WTF Utrecht. Geniet van verrassend lekkere whisky's, gins, rums en meer, geniet van waanzinnig eten en geniet van toffe muziek op hét whiskyfestival met WTF-ervaring! 

Belangrijk: om 11:00 starten de WTF Tours, het festival zelf start om 13:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Na afloop is het diner. Houd daar dus rekening mee bij het bestellen van de tickets! 

Een deel van de distillaten is vrij te proeven, een groot deel zal tegen een kleine betaling te ontdekken zijn. Het gaat dan veelal om de duurdere flessen (+50 euro). Check voor meer info http://www.wtfishappening.nl of https://www.facebook.com/whiskytastingfestival/

Wanneer en waar?
Start
za 25 aug 2018 om 13:00
Einde
za 25 aug 2018 om 18:00
Locatie
Restaurant LE:EN, Heuveloord 140, 3523 CK Utrecht, Nederland

Kaarten zijn te koop via https://www.yourticketprovider.nl/events/25799-wtf-whisky-tasting-festival-utrecht/

Het is maar 6 minuten wandelen vanaf Station Utrecht Vaartsche Rijn om aan te komen bij de stoere locatie van WTF 2018: restaurant LE:EN!
LE:EN is een echte pionierslocatie binnen Utrecht. Een rauwe plek, omgetoverd tot een uitdagend maar smaakvol restaurant met een industriële look en lekker rebels randje. We hadden dus niet lang nodig om ons hier thuis te voelen! LE:EN is met zijn 900 vierkante meter een flinke locatie, die we gaan vullen met een ruimer aanbod whisky en andere dranken, heerlijk eten, muziek en ander leuks. En natuurlijk hebben we dit jaar ook méér ruimte voor jou om volop te genieten!

Merken
Met honderden verschillende whisky’s én andere dranken biedt WTF veel lekkers voor zowel de beginnende als de gevorderde liefhebber. Veel dranken zijn te proeven zonder bijbetaling, kost een fles in de winkel meer dan 50 euro, reken dan op een faire bijdrage. Hieronder zie je een impressie van de dranken van vorig jaar. Een deel zal dit jaar weer te proeven zijn, verwacht verder heel veel nieuws. Wat zoal? Volg onze Facebook-pagina, daar houden we je de komende weken op de hoogte van dit én nog meer...

Deelnemers
Hier zie je wie jou tijdens WTF zoal in de watten gaat leggen...
MustHaveMalts/Bresser&Timmer/Van Wees/De Monnik Dranken/Whiskybase/Bart's Bottles/Whisky4all.nl/Boomsma/Tres Hombres/Eaglesburn Distillery/Kalkwijck Distillers/Slainte (Be)/Slijterij Van Berkel/Slijterij Wijnhandel W van Schaik/VinABC/DramshopBottles & Booze/Behind Bars/The Malt Vault/Beek spirits/Van Weringhs Whisky World/Fine Drinks/Choxplore/De Oude Tijd / Martijn Herselman