Onze Wijnhuizen

Wijnhuizen
De Wijnkring heeft een veelzijdig assortiment aan kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Deze groep wijnhuizen bestaat uit vertrouwde top wijnproducenten waarmee wij al jaren ervaring hebben. Zoals Pol Roger Champagne, Bodegas Salentein, Viña Errazuriz, Graham’s Port en nog veel meer. Net als de Wijnkring staan zij garant voor een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Wijnhuizen zijn er in alle soorten en maten. Traditioneel of modern, van Champagnehuis tot Porthuis. Bij Wijnkring is elke soort wijn te vinden! Op Wijnkring.nl vind je beschrijvingen van verschillende wijnhuizen over de gehele wereld. Hieronder vind je de wijnhuizen gesorteerd op land.

Wereldwijde wijnhuizen
In alle wijnstreken over de wereld vindt het verbouwen van wijn plaats in gematigde klimaatzones. De wijnwereld is op te delen in twee gebieden. De Oude Wereld (Europa) en de Nieuwe Wereld (met name Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Noord- en Zuid-Amerika.)

Door de afgelopen jaren zijn steeds meer landen zich gaan bezighouden of breiden de wijngaarden uit. In het Verenigd Koninkrijk is het van 300 ha gestegen tot 785 ha. Ook in Nederland is de wijnbouw toegenomen. De normale druivenrassen komen niet tot hun recht in Nederland, maar met behulp van hybride rassen is het toch mogelijk om wijn te produceren. De noordelijkst gelegen wijngaarden ter wereld liggen in Zweden en Denemarken. Hier zijn ze (nog) niet op commerciële basis bezig met de productie van wijn.

Klik op het onderstaande Wijnhuis voor meer informatie!

Laurent Miquel

Pol Roger Champagne

Ramon Bilbao

Graham's Port

Bodega's Salentein

Vina Errazuriz

Yalumba Winery

 

Hieronder vind u overzicht wat eventueel in onze winkels te vinden is of bestelbaar.
Geschenkenbrochure2017.jpg
Relatiegeschenken brochure Wijnkring 2017.jpg

Klik op de afbeelding voor meer biergeschenken
Bier Geschenkenfolder 2017.jpg