Geschenken

De lekkerste wijnen, (speciaal)bieren, luxe champagnes en diverse sterke dranken. Wie een cadeau zoekt, is bij Slijterij-Wijnhandel W. van Schaik aan het juiste adres. Met meer dan vijftig jaar ervaring, zorgen wij voor een sfeervol, verrassend en opvallend cadeau. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw geschenken.

Daarom hebben wij hier alvast een kleine selectie gemaakt uit de leuke cadeauverpakkingen die te krijgen zijn. Naast deze sugessties is het altijd raadzaam om de aanwezige collectie in de winkel te bekijken. Uiteraard kan je jouw ideale geschenk , inclusief verpakking, ook zelf samenstellen. Loop daarom eens geheel vrijblijvend bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

geschenken1.JPGBij Slijterij-Wijnhandel W. van Schaik hebben wij voor jou een aantal unieke mogelijkheden;

-Eigen etiketten. Stel zelf het etiket samen met je eigen logo of foto. Wij kunnen (bijna) elke fles in ons assortiment voorzien van jouw eigen etiket! 
-Streekproducten. Wij een flinke sortering streekproducten zoals bier en gedistilleerd uit de regio maar ook onze  eigen koffielikeuren en kruidenbitter zijn een geliefd cadeau.
-Biologische producten. Natuurlijk hebben wij meerdere biologische wijnen en bieren in het assortiment.
-Originele verpakkingen. Laat je geschenken extra fraai inpakken op een dienblad, in een mandje,  zinken emmer of een houten kistje. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment glazen, accessoires, wijnkoelers en andere spullen. Het inpakken in cadeaupapier of folie is altijd gratis!

Hieronder vind u overzicht wat eventueel in onze winkels te vinden is of bestelbaar.
Zoals bijvoorbeeld de geschenken brochure Let op is nog oude versie/nieuwe volgt spoedig

Klik op de afbeelding voor de geschenken van de Wijnkring Versie 2019/2020
Relatiegeschenken brochure 2019.jpg

Klik op de afbeelding voor meer biergeschenken Oude Versie 2018/2019
Geschenkenfolder-De-Kikvorsch-2018.jpg