Assortiment

Slijterij-Wijnhandel W. van Schaik voert een ongekend breed assortiment van verschillende dranken. En door onze gezamenlijke inkoop, kunnen wij onze prijzen scherp houden. Natuurlijk staan service en kwaliteit daarbij hoog bij ons in het vandaal. In de slijterijen hebben we zelfs een eigen merk gedistilleerd en bier onder de naam "Onder de Boompjes". 

Gedistilleerd

Een ruime keuze in binnen- en buitenlands gedistilleerd. Naast de bekende merken vind u bij ons ook de diverse specialistische kwaliteitsmerken. Dus voor een mooi glas whisky, rum, cognac, vodka, gin, likeur, jenever, vieux, kruidenbitter of dat ene drankje dat je nergens anders kunt vinden, kom je naar ons toe.

Wijnen
Wij hebben een breed assortiment aan wijnen in alle prijsklassen en wij zijn aangesloten bij de Wijnkring.
Zo hebben wij kwaliteitswijnen uit landen als:

 

Geschenken
In onze winkels staat een keur aan geschenkverpakkingen van bier, wijn en gedistilleerd. Natuurlijk hebben wij ook een ruime keuze aan locale specialiteiten. En voor een advies op maat kun je altijd bij ons terecht.

Bieren
Naast de bekende merken bier hebben wij in onze winkels een groots assortiment speciaalbieren in alle soorten en maten. Wij kunnen zelfs de meest gangbare speciaalbieren op fust leveren! Bekijk hier de prijslijst van de Partyverhuur voor een beknopt overzicht. Natuurlijk voeren wij ook een breed scala aan lokale speciaalbieren.

 

Frisdranken
Ook die vind je terug bij ons in de winkel. Naast gewone 1,5 literflessen en (gekoelde) blikjes hebben wij middels onze eigen groothandel ook alle andere maten beschikbaar.