Slijterij Maarssen

Contactgegevens Slijterij Maarssen

Johannes Vermeerstraat 29
3601 EL Maarssen

Tel: (0346) 564 570

E-mail:
maarssen@slijterijvanschaik.nl

Openingstijden

Maandag  
13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag    
10.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 21.00 uur  
Zaterdag
09.00 uur - 17.00 uur


Informatie slijterij van Schaik Maarssen

Deze winkel ligt in het Hart van Maarssen aan het Pieter de Hooghplein, één van de belangrijkste parkeerplekken in het oude dorp. Hier vind u naast onze winkel o.a. een supermarkt en diverse andere winkels voor uw (dagelijkse)boodschappen. Op steenworp afstand vind u ook diverse horeca gelegenheden.

In Maarssen, de Vechtstreek en directe omgeving van Utrecht is dit de winkel met het breedste Whisky assortiment. (Bovendien een SWA erkend Whisky Ambassador​​​​​ en 1 van de 9 officiele Glenfiddich store's in Nederland).
Eigenlijk geldt voor al onze artikelen dat ze breed vertegenwoordigd zijn en met zorg geselecteerd door u en onze medewerkers. Immers door onze zelfstandige inkoop kunnen wij (bijna) alles voor u bestellen en zijn we gemiddeld aantrekkelijker geprijsd dan onze concollega's.

In deze winkel vormt Roy met Sabrina het vaste gezicht. Beiden hebben ze een behoorlijk aantal jaren slijterij ervaring. 

Volgs ons op social media!

Waarom slijterij van Schaik Maarssen

* Deskundig advies
* SWA Whisky Ambassador
* Breed assortiment
* Aantrekkelijk geprijsd
* Mooie geschenken
* Diverse Verhuurartikelen
* Uitgebreid proefmeubel
* Veel lokale specialiteiten

Ruim 600 Whiskies, 300 soorten bier, 100 rums, 75 vodka's, 50 cognacs, 60 gins en nog veel meer binnen en buitenlands gedistilleerd. Naast de diverse likeuren en andere lekkere dranken, hebben wij een zeer ruim assortiment (±600) wijnen van o.a. de Wijnkring en andere leveranciers op voorraad.

Slijterij Wijnhandel W. van Schaik is Het adres voor de lekkernijen van o.a. Zuidam, Staffhorst, Kalkwijk en andere kleine distilleerderijen. Maar ook het lokale bier van Utrecht en omstreken vind u natuurlijk bij ons. Mist u iets in ons assortiment....vraag het ons!

Over Maarssen

Maarssen, in de volksmond vaak Maarssen-Dorp genoemd, is een dorp in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht, in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de stad Utrecht. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Direct ten westen van Maarssen, aan de andere zijde van het kanaal, ligt Maarssenbroek, waar zich ook het station bevindt en de snelweg A2 van Amsterdam naar het zuiden van het land.

Maarssen behoorde tot 1 januari 2011 tot een gelijknamige gemeente waaronder ook Maarssenbroek, Maarsseveen, Oud Maarsseveen, Molenpolder, Oud-Zuilen en Tienhoven vielen. De fusie in 2011 met de gemeenten Breukelen en Loenen leidde tot de nieuwe gemeente Stichtse Vecht.