Gedist. van de maand

Greenall's London Dry Gin 0,7 Liter van € 14,99 voor €12,49
Greenall's Wild Berry Pink Gin 0,7 Liter
van €14,99 voor €12,49

De distilleerderij is de thuisbasis van een van de oudste gin-distilleerders van Groot-Brittannië. Greenall's wordt hier vakkundig met de hand gemaakt. De beste natuurlijk gedroogde botanicals worden nog steeds met de hand toegevoegd en de ' Master Distiller' Joanne Moore controleert voortdurend elke batch om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed blijft.

Greenall's London Dry Gin is meer dan een traditionele London Dry Gin. Greenall's Original London Dry Gin is vakkundig gedistilleerd met behulp van een mix van de beste plantaardige producten uit de hele wereld. Zo worden er jeneverbessen uit Toscane gebruikt, koriander uit Marokko en citroenen uit Spanje! Een heerlijk gebalanceerde gin die een mooie verhouding kent tussen fris en bitter. De gin heeft een alcoholpercentage van 37½% en wordt al 250 jaar lang gemaakt volgens een geheim recept.

Greenall's Wild Berry Gin wordt gemaakt met een award winnend recept, met infusies van zwarte bessen en frambozen, waar hij zijn zachte, gladde smaak aan te danken heeft. U proeft een goed gebalanceerde smaak van sappige bessen en verwarmende specerijen en jeneverbessen. Als u deze gin mixt met een tonic of limonade en garneert met bessen is hij helemaal af en kan het genieten beginnen! Deze Greenall's Wild Berry Gin is de eerste nieuwe release van Greenall's in 250 jaar! Alles wordt met de hand gedaan bij het maken van deze gin en deze gin en het merk hebben al meerdere prijzen in de wacht gesleept.greenalls-blik.png

Greenall’s gin & sicilian lemon 25cl van €1,99 voor €1,00
   of per Tray van 12 stuks voor €10,00
Greenall’s pink gin & tonic 25cl van
€1,99 voor €1,00
   of per Tray van 12 stuks voor €10,00

 

Ready to Drink
The Original London Dry Gin. Perfect voor het hele jaar door; ontspannen tijdens een picknick, op het strand of geniet thuis van een van deze beide varianten.

Greenall’s Gin & Sicilian Lemon
een heerlijke en verfrissende mix van Greenall’s gin, Siciliaans citroensap en soda water.
Greenall’s Wild Berry Pink Gin & Tonic
Een mix van Greenall’s Wild Berry Pink Gin & Tonic

Ijskoud drinken, evt. serveren in een glas met ijs.

ALCOHOLPERCENTAGE: 5%