Gedist. van de maand

blanco-anejo.pngBarcelo Blanco 0,7 vaste prijsverlaging naar €14,99 nu tijdelijk voor €11,99
Het is een lichte rum op basis van typisch Caribisch suikerriet. De rum is gerijpt op eikenhouten vaten en dankt de heldere kleur aan de uitgebalanceerde koolstoffiltering. Hierdoor krijgt de rum een prachtige kleur en ontstaan heerlijke aroma's van appel, ananas en een tint van hooi. In de smaak komen tonen van vanille en eiken naar voren samen met een vleugje kokos.

Barcelo Gran Anejo 0,7 vaste prijsverlaging naar €16,99 nu tijdelijk voor €13,99gran-anejo.png
De Añejo Rum is prachtig zacht en zoet en daarom een perfecte mixer voor diverse donkere rumcocktails. Deze Amber kleurige rum heeft meer dan zes jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten. Zijn smaak van boterachtige karamel, noten, kruiden en delicate aroma’s vormen een ronde smaak. Dat leidt tot een droge, medium-bodied smaak met geroosterde kokos, droge caramel en fijne kruiden. Eindigt met droge caramel, krijt, stro, en peper tonen.

Barcelo Imperial 0,7 vaste prijsverlaging naar €25,99 nu tijdelijk voor €21,49imperial.png
De Imperial variant is samengesteld uit verschillende soorten rum waarvan de oudste minimaal 10 jaar oud is, waar ie zijn prachtige koperkleurige kleur aan dankt. In een mooi glas ruik je boterachtige toffee, delicate bloemige kruiden en gedroogde fruit aroma’s. Een levendige smaakbeleving leidt tot een middellange tot full-bodied smaak met zoete toffee, gedroogde appels, peren en bruine specerijen. Eindigt met een lange, fruitig, boterachtige toffee smaak met een hint van cederhout, vleugje tabaksblad en een klein peperyje. Verfijnd met een delicate textuur en elegante, rijke smaken.

Barcelo Imperial Onyx 0,7 vaste prijsverlaging naar €34,99 nu tijdelijk voor €28,99imperial-onyx.png
10 jaar gerijpt op zorgvuldig geselecteerde “Double Toasted” Amerikaanse eiken vaten. Imperial Onyx wordt gefilterd door zwarte Onyx-stenen, welke het karakter aan deze rum geven.Amber mahonie kleur, met een robuust  body en een groots karakter. Geroosterde aroma, met een subtiele toets van kersen, koffie en gedroogde vruchten, diepe tonen van hout en vanille. In de mond, intense sensaties die eindigen met een lange en aanhoudende nasmaak.