Gedist. van de maand

Jagermeister Original 0,7 Liter van €14,99 voor €12,49
Jagermeister Sharf 0,7 Liter
van €16,49 voor €13,99

Jägermeister

Jägermeister betekent “jachtmeester”. Omdat oprichter Curt Mast zelf een gepassioneerd jager was, droeg hij zijn uitvinding op aan de jagers. De hertenkop op het etiket verwijst naar de legende van Sint-Hubertus, de patroonheilige van de jagers. Jägermeister bevat 56 kruiden, maar het exacte recept is vanaf het eerste begin altijd geheim gehouden. Deze receptuur is al meer dan 80 jaar ongewijzigd. Slimme en innovatieve marketingcampagnes wereldwijd hebben Jägermeister gemaakt tot wat het nu is: Het op 7-na grootste premium spiritsmerk ter wereld. In 2016 werd bijna 70 miljoen liter Jägermeister verkocht in 129 landen wereldwijd. Of het nou op festivals, evenementen in bars of of gewoon thuis is – als er een feestje is, is Jägermeister van de partij.

Met Jägermeister Scharf proef je de herkenbare smaak van Jägermeister, maar dan extra spicy. Jägermeister Scharf is intens scherp door de toevoeging van pittige gember. Durf jij het aan?
Men zegt dat dit de pittigste Jägermeister is die ooit is gemaakt. Voor de beste ervaring moet de drank op een temperatuur van -18 graden geschonken worden. Het alcoholpercentage bedraagt 33%.

Meer weten?