Gedist. van de maand

Belenkaya vodka extra black 1,0 ter introductie van €19,99 voor €12,49
Belenkaya Extra Black is een uitzonderlijk product uit de Belenkaya-lijn van het moeder bedrijf Beluga. Het is gemaakt van zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten volgens een speciaal ontwikkeld recept. Ze hebben de lengte van de koolstoffilters vergroot tot 21 meter specifiek voor Belenkaya Extra. Dankzij de verbeterde koolfiltratie is de kwaliteit van Belenkaya Extra VIJF keer hoger dan de nationale normen. Dat is één van de redenen dat deze Vodka de onbetwiste nummer 1 van Rusland is en in de top 10 staat van grootste Vodka merken in de wereld.

De basis van het recept is het natuurlijke drinkwater en de natuurlijke infusie van tarwe, wat Belenkaya Black een nog zachtere diepe smaak en ideale smaakkarakteristieken geeft, terwijl het filteren door 21 meter koolstoffilter ervoor zorgt dat de Wodka makkelijk tedrinken is. Het wordt gekenmerkt door een frisse smaak met een vleugje graan en subtiele fruitige tonen, gevolgd door een zachte, zachte afdronk.

Belenkaya is gemaakt van het zuiverste en gezondste artesische water met een unieke vloeistof- en elektrolytenbalans en een zeer zachte smaak. Het water geproduceerd volgens de terroirprincipes uit de eigen 200 meter diepe artesische putten die in Siberische kwartslagen.
De hoogste kwaliteit van Belenkaya wordt bereikt met behulp van koolstoffiltratietechnologie. Dit is de meest effectieve destillatiemethode en dit is de reden voor de legendarische zuiverheid, smaak en aroma van onze wodka. 
Houtskoolfiltratie is een speciaal proces bij de productie van Belenkaya dat helpt om de absolute wodka-zuivering te bereiken. Door het passeren van de houtskool absorbeert wodka zuurstof en verkrijgt het de ideale smaaktonen. De houtskool brengt de delicate smaak en extra zachte smaak van onze wodka naar voren. Alleen Belenkaya wordt geproduceerd met behulp van een 13-meter lang filtersysteem {voor de Gold Vodka en 21 meter voor de extra Black} dat garandeert dat de hoge kwaliteit van Belenkaya hoger is dan die van de nationale normen.​​​​​​​