Gedist. van de maand

Bosford Pink Gin 0.7 Liter van €17,99 voor €13,99

BOSFORD ™ Rose is een Premium Gin met een natuurlijke toets van aardbei en framboos. Deze vrolijk roze gin vaart mee op dezelfde roze golf gin's die ons land momenteel overspoelt. De trent komt na zijn debuut in Zuid-Europa, naar het noorden toe en verovert momenteel ook de Verenigde Staten en de rest van de wereld. De smaken van deze roze gin's gaan van mier zoet naar verfijnd en delicaat. Bosford ligt qua smaak mooi in het midden en speelt tevens goed in op de vraag naar natuurlijke ingrediënten en minder calorieën.

BOSFORD Rose is glutenvrij en gedistilleerd met dezelfde botanicals die worden gebruikt in het originele BOSFORD London Dry Gin-recept, gemaakt in 1948 en al lang populair in Europa: jeneverbes, koriander, engelwortel, citroen en sinaasappelschil. Het wordt vervolgens vermengd met natuurlijke aardbeien- en frambozensmaken en een klein vleugje suiker die BOSFORD Rose een lichte zoetheid geeft om de soms bittere smaak waar gin bekend om staat, aantrekkelijk te maken voor zowel loyale als nieuwe gindrinkers.

De populariteit van roze gin, oorspronglijk uit de 19e eeuw, kent een opleving sinds 2013 en zorgt in de cocktail scene in Europa een revolutie. Naast de gewone London Dry Gin is dit de snelst groeiende kleur en smaak sensatie in menig bar. Vooral de zacht roze kleur is een lust voor het oog. 

Ontworpen om te genieten als een spritz met limonade, een cocktail met MARTINI & ROSSI® Prosecco en aardbeiengarnituur, of een spannende draai aan een klassieke gin-tonic, BOSFORD Rose wil de go-to-drink worden voor jonge stedelijke millennials en vrouwelijke cocktail liefhebbers.

De BOSFORD Rose-fles heeft het beroemde BOSFORD-eekhoornembleem. Bekend om zijn liefde voor vers fruit - deze snaait graag aardbeien en framboosjes - vertegenwoordigt de eekhoorn de natuurlijke ingrediënten die in elke fles BOSFORD Rose zitten en dus goed de essentie van inhoud weergeeft.

HOE TE GENIETEN VAN
BOSFORD Rose Spritzer 
· 1 ½ delen BOSFORD Rose 
· 1 ½ delen SevenUp of Sprite 
Top met MARTINI & ROSSI® Prosecco 
Roer de aardbeienhelften en frambozen

BOSFORD Southside 
· 2 delen BOSFORD Rose  
· 1 deel citroensap 
· ½ deel eenvoudige siroop 
· 5 muntblaadjes 
Schud alle ingrediënten (minus frisdrank), zeef, top af met frisdrank

BOSFORD Rose & Tonic 
· 1 deel BOSFORD Rose 
· 4 delen tonic water 
Garneer met aardbeien of frambozen

BOSFORD Basil Collins 
· 2 delen BOSFORD Rose  
· 1 deel limoensap 
· 1 basilicumblad 
· Top met Bitterlemon