Gedist. van de maand

Soplica Vodka en Likeuren 0,5 Liter van €10,99 voor €8,99
De Poolse Wodka Soplica, die sinds 1891 bestaat, behoort tot één van de oudste Poolse wodka’s. Het recept van de wodka en wodkalikeur is gemaakt door Boleslaw Kasprowicz, oprichter van Factory Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken in Gniezno. Het recept is vervolgens generaties lang doorgegeven. In deze tijd heeft Soplica steeds meer soorten wodka op de markt gebracht. Soplica is in Polen uitgegroeid tot een begrip en is een vast onderdeel bij feesten en partijen. Wij hebben nu al tien soorten van dit grote merk in het assortiment opgenomen!! De wodka en wodka likeuren worden geproduceerd van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten worden geselecteerd door de ervaren specialisten van Soplica. Het traditionele karakter van deze Wodka komt rechtstreeks van de Poolse natuur. De inheemse vruchten en granen zijn zongerijpt en worden met de hand geplukt!
 

De Soplica Szlachetna Vodka uit Polen is een zeer hoogwaardige wodka op basis van kristalhelder water en de fijnste granen. De wodka wordt zeer krachtig gedistilleerd en vervolgens tot zijn drinksterkte van 40% Vol. gebracht. In het aroma proef je het volume van rijp fruit, gecombineerd met een diepe smaak van echte echte wodka uit Polen. De Soplica Vodka kenmerkt zich door zijn perfecte balans die in grote mate uit de kostbare korrel komt. De grond waarop dit graan groeit is rijkelijk verrijkt met natuurlijke mineralen. Voor de Soplica Vodka wordt een zorgvuldig gemengd mengsel van de fijnste Poolse tarwe en rogge gebruikt. Vooral de rogge zorgt voor een veel volle smaak.

De Soplica Honing Citroen likeur is een heerlijke likeur met een vleugje honing. Deze citroen likeur is een verfrissende variant. De likeur wordt geproduceerd op basis van volle fruitlikeuren. De toevoeging van Poolse honing is een goed aanvulling op de tinctuur. Hierdoor heeft de likeur een uniek karakter.

De Soplica Aardbei Likeur is een heerlijke aardbeien likeur. De likeur doet denken aan de zomermaanden. Voor deze likeur zijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Pruimen likeur is een heerlijke Poolse likeur die gebaseerd is op pruimvruchten. Voor deze likeur worden uitsluitende natuurlijke ingrediënten gebruikt. Deze heerlijke likeur wordt aangevuld door de langdurige veroudering in speciale omstandigheden. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Kweeperen likeur met de speciale smaken van rijpe kweepeer die afkomstig zijn uit de Poolse boomgaard. De wodka is gemaakt van een uniek en traditioneel recept. De likeur heeft een zeer zoete smaak. Met een enigszins zoete smaak. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica walnoot likeur is een heerlijke likeur die gebaseerd is op walnoot met de lichte zachtheid van de schaal. De likeur heeft een prima balans tussen evenwichtig aroma en een droge bitterheid. De likeur heeft een rijke, volle smaak die gebaseerd is op het Poolse recept van de walnoot tinctuur. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Hazelnoot likeur is een heerlijke likeur die gebaseerd is op hazelnoot met de lichte zachtheid van de schaal. De likeur heeft een prima balans tussen evenwichtig aroma en een droge bitterheid. De likeur heeft een rijke, volle smaak die gebaseerd is op het Poolse recept van de hazelnoot tinctuur. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Framboos likeur is een heerlijke likeur met de smaak van sappige frambozen. Het dank zijn verrassende smaak aan de zorgvuldig geselecteerde vruchten en het traditionele Poolse recept. De likeur heet subtiele aroma's en is uitstekend in verhouding. De likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Bosbes likeur is een heerlijke Poolse likeur die gebaseerd is op bosbessen. De wodka heeft een aromatische geur en een natuurlijke smaak vol verschillende tinten. Deze heerlijke bosbessen likeur heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Zwarte bes likeur, is een heerlijke Poolse likeur die tot één van de oudste Poolse wodka's behoort.  Deze heerlijke Pools wodka is gemaakt door Boleslaw Kasprowicz. Het eeuwenoude recept is generaties lang doorgegeven. De Soplica wodka is uitgeroepen tot ene begrip. De wodka wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. De wodka heeft een alcoholpercentage van 32%.

De Soplica Kersen Likeur is een heerlijke likeur die gemaakt is van rijpe kersen die afkomstig zijn uit de Poolse boomgaarden. De likeur is gemaakt van een uniek recept op basis van vruchten die in zijn gerijpt zijn. De likeur heeft een unieke smaak met een alcoholpercentage van 32%.