Gedist. van de maand

Diverse Bols Likeuren
70cl Van 
van €12,99 voor €9,99 Tot het einde van het jaar !!!
Bols Likeuren, wereldwijd de Nr. 1 likeurenrange omvat meer dan 45 unieke smaken, onderverdeeld in verschillende groepen; citrus, orchard, berries, tropical, herbs & botanicals. De likeuren van Bols worden wereldwijd gebruikt door bartenders voor het maken van cocktails, maar worden ook thuis veel gedronken. Bols maakt haar likeuren al sinds 1575 uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, specerijen en vruchten. De inspiratie voor het vervaardigen van deze likeuren vindt Bols in 440-jaar oude recepturen en technieken, die geperfectioneerd en aangepast worden aan de moderne smaak.

LOW ALCOHOL COCKTAILS
Jij wil alles met mate. Minder alcohol in cocktails en minder geld uitgeven tijdens een avond uit. Maar dit alles wel zonder te moeten inleveren op smaak.

Daarom heeft Bols Lowbols geïntroduceerd. Onze nieuwe cocktailrecepten met minder alcohol. Deze future classics zijn gemakkelijk te maken en hebben dezelfde heerlijke smaak die  je van een cocktail verwacht.

Lowbols. Minder alcohol smaakte nog nooit zo goed.
Bijvoorbeeld

BLUE & COCONUT LOWBOLS RECIPE

Een tropische verrassing! Heerlijke kokosnoot smaak die een perfecte combinatie vormt met het pittige gemberbier en de mooie sinaasappeltonen van Bols Blue Curaçao. Fantastisch gebalanceerd met het zure van de balsamicoazijn.

PER COCKTAIL BENODIGDE HOEVEELHEID INGREDIËNTEN

25 ml Bols Blue Curacaco
25 ml Bols Coconut
150 ml Gingerbeer
5 ml Balsamic vinegar

HOE MAAK JE EEN BLUE & COCONUT LOWBOLS?
Schenk Bols Blue Curaçao, Bols Coconut en balsamicoazijn in een longdrink (Collins) glas met gevuld ijs. Top af met gemberbier.

Welke bartools heb je nodig om een Blue & Coconut Lowbols te maken?

Barspoon
Blue & Coconut Lowbols garnering

Limoenschijfje en ananasblaadjes.