Cocktail van de maand

Bols Parfait d'Amour 0,7 Liter van €12,49 voor €9,99
Bols Parfait Amour is een prachtige, aromatische donkerpaarse likeur van viooltjes, rozenbloemblaadjes, vanille, sinaasappelschil en amandelen. Parfait Amour is misschien wel de meest fascinerende en complexe van alle Bols likeuren. De Parfait Amour & Champagne is een hele populaire cocktail en wordt vaak geserveerd op bruiloften.

L'AMOUR
Een fascinerende en gemakkelijk te maken cocktail met een van de oudste Bols likeuren.

Schenk 5cl Bols Parfait Amour in een longdrink (Collins) glas gevuld met ijs. Voeg 20cl Thomas Henry Tonicwater er aan toe en garneer het glas met rozenblaadjes en een vanillestokje.


Bols Passion Fruit 0,7 Liter van €12,49 voor €9,99
Bols Passion Fruit is een oranje gekleurde passievrucht likeur met een fruitige smaak en tonen van onder andere passievrucht, vanille, lychee en perzik.
Passievrucht likeuren zijn relatief nieuw in de drankenwereld. Bols Passion Fruit gecombineerd met sinaasappelsap is een extreem populair drankje waaruit blijkt dat passievrucht een prima substituut is voor cocktails gebaseerd op citrus en bosvruchten. 

UMBONGO
Een fijne herinnering aan de tropische temperaturen die u doet verlangen naar witte zandstranden en azuurblauwe wateren. Waar je maar een paar meter hoeft te lopen voordat je een overvloed aan kleine vissen om je heen krijgt. De kleuren die ze tonen zijn net zo levendig als de kleur die deze zoete en pittige Bols Passievruchtdrank te bieden heeft.

INGREDIËNTEN
30ml Bols Passion fruit
45ml Bols Vodka
30ml Verse Jus d'Orange
15ml Vers Geperste Citroensap
1 Shot Passion fruitlikeur
Top af met Ginger Ale


Bols Likeuren