Bier van de maand

BROUWERIJ WOLF BELGIË
Brouwerij Wolf maakt op ambachtelijke, professionele wijze bieren van hoge gisting. Een tweede gisting gebeurt op de fles en bepaalt mede het karakter van deze unieke, eigentijdse speciaalbieren. De diversiteit tussen deze bieren zorgt ervoor dat elke fijnproever hier zeker z’n gading kan vinden.

Al een paar jaar verkopen wij de Wolf 7, 8 en 9. Maar ook de succesvolle Carte Blanche. Nu tijdelijk ook bij ons verkrijgbaar, het nieuwe trio bieren met een knipoog. 
WolfCarteBlanche.jpg

WOLF Carte Blanche
Wolf Carte Blanche is een avontuurlijk gehopt bier van hoge gisting. Vakkundig gebrouwen met 5 verschillende hopvariëteiten van over de hele wereld. Het aroma bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd evenwicht van unieke florale toetsen en een verrassende kruidigheid, aangevuld met een vleugje citrus en heerlijk tropisch fruit. De nagisting op fles zorgt voor een aangename volmondigheid en een verfrissende sprankeling in het glas. Een waar genot voor de bierliefhebber.
Blond gedryhopt speciaalbier - 8,5%
Wolf_VliegendVarken.jpg
Vliegend Varken
Het Vliegend Varken is een blond bier van hoge gisting met hergisting in de fles. De 9% alcohol en de dry hopping techniek zorgen ervoor dat dit bier een echte smaakbom is.
Het mooie witte schuim houdt de aroma’s van dit karaktervolle bier goed vast zodat je meteen merkt dat je iets speciaals vast hebt nog voor je een slok genomen hebt. Perfect dus voor de echte bierliefhebber. Het Vliegend Varken is een eerste bier in een nieuwe reeks bieren met een knipoog.
Blond gedryhopt speciaalbier - 9,0%
Wolf_TripelMonkey.jpg
Tripel Monkey
Tripel Monkey is een blond bier van hoge gisting met hergisting in de fles. Het mooie witte schuim houdt
de aroma’s van dit karaktervolle bier goed vast zodat je meteen merkt dat je iets speciaals vast hebt nog
voor je een slok genomen hebt. Perfect dus voor de echte bierliefhebber.
Blond speciaalbier - 7,2%
Wolf_MonkeyBusnissBerry.jpg
Monkey Business 'BERRY'
Monkey Business 'BERRY' is een atypisch rood fruit bier van hoge gisting met hergisting in de fles. Door het rode fruit zoals krieken, framboos,
vlierbes,... heeft het bier een mooie robijnrode kleur.
Speciaalbier rood fruit - 5,5%