Wijn van de maand

Grill Master's Choice Blended White (Chardonnay, SauvignonBlanc & PinotGrigio) van €7,99 voor €5,99
Grill Master's Choice Blended Red (Cabernet Sauvignon, Carmenere & Syrah)
van €7,99 voor €5,99

Het verhaal van de familie Punti; de maker van Grill Master's Choice wijnen dateert uit 1953, toen Jaime Punti Desveus vanuit Manresa in Catalunya, Spanje, aankwam in Chili.

Al vijftig jaar is de familie gericht op het produceren van kwaliteitswijnen in de vallei van Cachapoal, meer specifiek in het berggebied van de stad Rengo. De jongste zoon, Antonio Punti Ferrer heeft deze traditie voortgezet, en heeft zich gewijd aan de productie en de verkoop van zijn kwaliteitswijnen in het buitenland. Central valley is de thuisbasis van de wijngaarden, waar druiven groeien als Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Syrah en Sauvignon Blanc.

Men richt zich op het verkrijgen van kwaliteitswijnen en houdt hier gedurende het hele productieproces rekening mee, zodat men een uniek en opmerkelijk product kunnen bieden waarin alle kenmerken en karaktereigenschappen voorkomen die eigen zijn aan wijn uit de Curicó vallei waar deze en de vele andere wijnen van dit wijnhuis worden geproduceerd.

De druiven worden zorgvuldig geselecteerd en worden vervolgens bewerkt op een wijze die de beste kwaliteit garandeert voor de wijnen. De winery is ontworpen voor de productie en opslag van wijnen van hoge kwaliteit. De totale capaciteit vandaag de dag is 1,4 miljoen liter in roestvrijstalen vaten, op een oppervlakte van 750 vierkante meter.

grills-masters-choice-red.jpgGrill Master's Choice Blended Red (Cabernet Sauvignon, Carmenere & Syrah) van €7,99 voor €5,99
Grill Master‘s Choice Red Blend
Deze rode Chileense wijn is speciaal gemaakt om bij de barbeque to worden gedronken. Veel fruit, truffeltonen en  kruidigheid en een elegante toast / rook toon. De druiven voor deze wijn komen uit de Curico en Rapel Valley. De helft van deze wijnen is gerijpt op Franse eikenhouten vaten.

Wijn - Spijs
Heerlijke wijn bij de BBQ. Past goed bij zowel gegrild, geroosterd of gerookt vlees.


grills-masters-choice-white.jpgGrill Master's Choice Blended White (Chardonnay, SauvignonBlanc & PinotGrigio) van €7,99 voor €5,99
Grill Master‘s Choice White Blend
Deze Chileense witte wijn is speciaal gemaakt om bij de BBQ te drinken. Een opwekkende neus met  aroma's van citrus, perzik en appel. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc, Chardonnay en Pinot Gris druiven met rijping “sur Lie”een wekelijkse battonage gedurende 2-3 maanden om zo veel mogelijk smaak te geven aan de wijn.
Wijn - Spijs
Heerlijke wijn bij de BBQ. Past goed bij vis, zeevruchten, groenten, gegrild, geroosterd of gerookt.