Ketel One Botanicals

De trent in Amerika is steeds meer gericht op natuurlijke ingrediënten en minder calorieën. Ook ons Neerlands trots doet mee aan die hype en komt met Ketel One Botanical's.

Ketel One Botanical is gemaakt met de bekende Ketel One Wodka en een speciaal uitgekozen mix van verse botanische ingrediënten en natuurlijke fruitessenses. Er ontstaat een drank met een lager alcoholpercentage van 30%, dit in tegenstelling van de reguliere variant met 40%. Rijk van smaak met relatief weinig calorieën. Ook een goed alternatief in de plaats van een Gin.
De Grapefruit Rose is gemaakt met essenses van grapefruit en rozenblaadjes.
De Peach Orange is gemaakt met essenses van witte perzik en oranje bloesem.
De cucumber mint is gemaakt met essenses van komkommer en munt.
Allen lekker in de mix met bijvoorbeeld bruisend (tonic)water.
KetelOneBot.jpg

Ketel 1 / Nolet
Voor de familie Nolet, de Nederlandse distilleerders van Ketel One-wodka, is er niets dat ze niet doen voor een uitstekende kwaliteit. Daarom adviseren barkeepers uit de hele wereld Ketel One als hun favoriete wodka. De Nolets hebben een wat aparte werkwijze, maar dit is niet alleen om anders te zijn. Ze hanteren die werkwijze, omdat ze zo tot echte kwaliteit komen. De Nolets hebben hun uitvoerige ervaring in het distilleren ingezet om een wodka te maken die anders is dan alle andere. 

Ketel One-wodka is bekroond als 'Best Selling Vodka' en 'Most Trending Vodka' in 'The World's 50 Best Bars'-merkrapport van 2018 van Drinks International.